artikel

Lady Hamilton

Horeca

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 maatjesharingen
  • 1 appel
  • 20 gram boter
  • sap van een halve citroen
  • 5 cl Marasquin (druivenlikeur)
  • zuurdesembrood
  • 1 dl zure room
  • dillepluimpjes
  • passievruchtgraantjes van 2 passievruchten

Bereidingswijze:

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Besprenkel met enkele druppels citroensap. Laat vervolgens de boter smelten en stoof de blokjes appel aan. Flambeer met Marasquin. Snijd repen zuurdesembrood ( ter grootte van een maatjesfilet) en warm licht in de oven of toaster. Meng de zure room met de passievruchtgraantjes.

Presentatie:

Leg op een bordje de gestoofde appeltjes op de toast. Schik daarop de maatjesfilet. Werk af met een streep zure room met passievrucht en enkele dillepluimpjes.