artikel

Luc Blok: Trio-framboos

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozensorbetijs 0,14 Witte frambozenmelkijs 0,28 Frambozen-yoghurtijs 0,16 15 gr. slagroom 0,07 Vanille en chocoladesaus 0,18 10 stuks frambozen 1,20 2 st. chocoladedecoratie 0,16 decoratiewafeltje-kletskop 0,05 ——- Subtotaal: 2,24 Personeelskosten 0,68 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten Totaalprijs 2,92 Brutowinstmarge 62% Verkoopprijs 6,25 Bereidingswijze: Serveer het frambozenijs met […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozensorbetijs 0,14
Witte frambozenmelkijs 0,28
Frambozen-yoghurtijs 0,16
15 gr. slagroom 0,07
Vanille en chocoladesaus 0,18
10 stuks frambozen 1,20
2 st. chocoladedecoratie 0,16
decoratiewafeltje-kletskop 0,05
——-
Subtotaal: 2,24

Personeelskosten

0,68

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten

Totaalprijs 2,92
Brutowinstmarge 62%
Verkoopprijs 6,25

Bereidingswijze:

Serveer het frambozenijs met vanillesaus. Het witte frambozen-

melkijs met vanillesaus. En het frambozen-yoghurtijs met

chocoladesaus. Garneer het ijs met slagroom, frambozen,

een kletskop en 2 chocoladerolletjes.