artikel

M. Coppes: Wintersalade

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 salades Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs Rode ui 1 stuks 0,26 0,26 Croutons 10 gram 0,27/10 gram 0,27 Tomaat 96 gram 0,46/96 gram 0,46 Paprika 1 stuks 0,89/122 gram 0,89 Spek 100 gram 0,94/100 gram 0,94 Andijvie 150 gram 0,67/150 gram 0,67 Walnoten 56 gram 0,90/56 gram 0,90 Rozijnen 120 gram […]

Samenstelling prijscalculatie voor 3 salades
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Rode ui 1 stuks 0,26 0,26
Croutons 10 gram 0,27/10 gram 0,27
Tomaat 96 gram 0,46/96 gram 0,46
Paprika 1 stuks 0,89/122 gram 0,89
Spek 100 gram 0,94/100 gram 0,94
Andijvie 150 gram 0,67/150 gram 0,67
Walnoten 56 gram 0,90/56 gram 0,90
Rozijnen 120 gram 0,70/120 gram 0,70
Beenham 270 gram 2,32/270 gram 2,32
Dressing 90 gram 0,57/90 gram 0,57
——
Subtotaal: 7,98
Totaalprijs 7,95
Totaalprijs per salade 2,66
Verkoopprijs per salade 5,95

Bereidingswijze:

Bak de spekjes. Snijd de rode ui en de paprika in reepjes.

Snijd de tomaatjes in partjes. Meng de salade. Verwarm de ham.

Dresseer de ham over de salade.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels