artikel

Maarten Gazan: Tonijn carmacho

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs Tomatenciabatta’s 10 stuks 0,48 4,80 Kappertjes 28 gram 0,02 0,50 Rauwe tonijn 240 gram 23,00 5,52 Mayonaise 80 ml. 5,60 0,45 Verse dille 20 gram 28,00 0,56 Uien 80 gram 1,80 0,14 Slamix 100 gram 19,00 1,90 Italiaanse ham 180 gram 19,90 3,58 Pecorino kaas […]

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Tomatenciabatta’s 10 stuks 0,48 4,80
Kappertjes 28 gram 0,02 0,50
Rauwe tonijn 240 gram 23,00 5,52
Mayonaise 80 ml. 5,60 0,45
Verse dille 20 gram 28,00 0,56
Uien 80 gram 1,80 0,14
Slamix 100 gram 19,00 1,90
Italiaanse ham 180 gram 19,90 3,58
Pecorino kaas 100 gram 33,00 3,30
Zongedroogde tomaat 150 gram 7,27 1,09
      ——-
Totaal inkoopprijs     21,85
Totaalprijs per broodje 2,19
Verkoopprijs per broodje niet bekend

Bereidingswijze:

Maal de tonijn fijn en vermeng de vis met de mayonaise en de kappertjes.

Breng op smaak met peper, zout en dille. Bak de italiaanse ham uit en ontvet

de ham. Bak de broodjes af, snijd ze door en besmeer ze met de tonijnmousse.

Garneer af met gesnipperde ui, slamix, uitgebakken ham, pecorino en zongedroogde tomaten.