artikel

Marja Both: Japans IJsdessert

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,12 Litchi-ijs 0,06 Groene thee-ijs 0,06 35 cl. slagroom 0,13 40 cl. saus 0,25 Vruchten (frambozen, lychees) 0,12 ——- Subtotaal: 0,99 Personeelskosten 1,20 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 4 minuten Totaalprijs 2,19 Brutowinstmarge 77% Verkoopprijs 4,50 Bereidingswijze: Vul in een stil moment bombe’s met frambozenijs, litchee-ijs en […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,12
Litchi-ijs 0,06
Groene thee-ijs 0,06
35 cl. slagroom 0,13
40 cl. saus 0,25
Vruchten (frambozen, lychees) 0,12
——-
Subtotaal: 0,99

Personeelskosten

1,20

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 4 minuten

Totaalprijs 2,19
Brutowinstmarge 77%
Verkoopprijs 4,50

Bereidingswijze:

Vul in een stil moment bombe’s met frambozenijs, litchee-ijs en

groene thee-ijs. Sla de bombe’s op in de vriezer. Los een bombe

op het bord en overgiet hem met saus. Garneer het bord af met

slagroom, vruchten en koekjes.