artikel

Marja Both: Japans IJsdessert

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,12 Litchi-ijs 0,06 Groene thee-ijs 0,06 35 cl. slagroom 0,13 40 cl. saus 0,25 Vruchten (frambozen, lychees) 0,12 ——- Subtotaal: 0,99 Personeelskosten 1,20 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 4 minuten Totaalprijs 2,19 Brutowinstmarge 77% Verkoopprijs 4,50 Bereidingswijze: Vul in een stil moment bombe’s met frambozenijs, litchee-ijs en […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,12
Litchi-ijs 0,06
Groene thee-ijs 0,06
35 cl. slagroom 0,13
40 cl. saus 0,25
Vruchten (frambozen, lychees) 0,12
——-
Subtotaal: 0,99

Personeelskosten

1,20

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 4 minuten

Totaalprijs 2,19
Brutowinstmarge 77%
Verkoopprijs 4,50

Bereidingswijze:

Vul in een stil moment bombe’s met frambozenijs, litchee-ijs en

groene thee-ijs. Sla de bombe’s op in de vriezer. Los een bombe

op het bord en overgiet hem met saus. Garneer het bord af met

slagroom, vruchten en koekjes.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels