artikel

Marjo Janssen: Giubileo Venti Anni

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol frambozenijs 0,07 1 bol ice-tea perzikijs 0,06 1 bol kwart-ace-ijs/papaya-ijs 0,16 5 cl. slagroom 0,17 1 cl perzik-passiesaus 0,08 passievrucht/granaatappel/cactusvijg 0,68 mangocompote 25 gram 0,07 Chocolaatje 0,08 Oubliekoekje 0,10 ——- Subtotaal: 1,47 Personeelskosten 0,34 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 1 minuut Totaalprijs 1,81 Brutowinstmarge 69% Verkoopprijs […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol frambozenijs 0,07
1 bol ice-tea perzikijs 0,06
1 bol kwart-ace-ijs/papaya-ijs 0,16
5 cl. slagroom 0,17
1 cl perzik-passiesaus 0,08
passievrucht/granaatappel/cactusvijg 0,68
mangocompote 25 gram 0,07
Chocolaatje 0,08
Oubliekoekje 0,10
——-
Subtotaal: 1,47

Personeelskosten

0,34

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 1 minuut

Totaalprijs 1,81
Brutowinstmarge 69%
Verkoopprijs 5,10

Bereidingswijze:

Dresseer onderin de coupe de mango-compote. Schep hierbovenop

de ijsbollen. Drappeer de saus over het ijs. Schik het fruit in de coupe.

Spuit een rozet slagroom in de coupe. Gar

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels