artikel

Marjo Janssen: High Tea Amarena

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol amarenenijs 0,07
1 bol stracciatella-ijs 0,08
1 bol yoghurt-amarenenijs 0,08
4 cl slagroom 0,16
1 cl saus 0,13
25 gr. amarenenkersen 0,16
schuim 0,04
korst 0,06
tuile 0,05
chocolade decoratie 0,04
spinsuiker 0,01
decoratie 0,09
——-
Totaal: 0,97
Totaalprijs 0,97
Brutowinstmarge 78%
Verkoopprijs 4,60

Bereidingswijze:

Slagroommopjes op het bord spuiten. Schuim/korst/tuile op de mopjes

vastzetten ivm schuiven. Klein rozetje slagroom in bovenstaande patisserie

spuiten. IJs opscheppen, decoreren. Saus op het bord verdelen.