artikel

Menu ‘Rostico Palermo

Horeca

Bak twee grote rösti’s en zes Pikata’s (krokante varkensvleesstukjes) af. Leg één rösti op een bord, daarop 75 gram tortellini-salade met gorgonzola en daar weer op de tweede rösti. Erbij de Pikata’s op een laagje Italiaanse chili- en tomatensaus. Maak af met zwarte en groene olijven. Als garnering rode besjes en bieslook. Kostprijs: €1,97 Verkoopadviesprijs: […]

Menu ‘Rostico Palermo

Bak twee grote rösti’s en zes Pikata’s (krokante varkensvleesstukjes) af. Leg één rösti op een bord, daarop 75 gram tortellini-salade met gorgonzola en daar weer op de tweede rösti. Erbij de Pikata’s op een laagje Italiaanse chili- en tomatensaus. Maak af met zwarte en groene olijven. Als garnering rode besjes en bieslook.

Kostprijs: €1,97

Verkoopadviesprijs: €5,67