artikel

Michael Hagelen: Kip Cashew Salade

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 salades
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Gemengde sla 75 gr. 0,84 0,84
Komkommer 15 plakjes 0,18 0,18
Cashewnoten 105 gr. 1,05 1,05
Fusilli 150 gr. 0,15 0,15
Shiso puprer,dykon kers 30 gr. 0,45 0,45
Gerookte kip 150 gr. 1,83 1,83
Champignons 150 gr. 0,45 0,45
Pesto dressing 30 ml. 0,33 0,33
Getoast brood met bruchetta boter 3 sneetjes 0,30 0,30
  ——
Subtotaal: 5,58
Totaalprijs 5,58
Totaalprijs per salade 1,86
Verkoopprijs per salade 5,75

Bereidingswijze:

Meng de lollo bianco, het eikenbladsla samen met de gerookte kip, fusilli en

de cashewnoten. Toast het brood. Dresseer de slamix op het bord. Giet

de dressing eromheen. Strooi de shiso purper, de dykon kers en champignons

eroverheen. Garneer af met een plukje frisée. Smeer de toast in met bruchetta boter.

Leg de toast erbovenop.