artikel

Michael Schimmel: Proeverij van Vivera

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 1 menu
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Halve javaanse schijf 1,5 stuk   0,50
Halve rijstburger 1,5 stuk   0,50
Halve curryschnitzel 1,5 stuk   0,50
7 gekruide aardappelrösti 450 gr.   0,27
Verse fruitsalade 600 gr.   1,40
Fruit refresh appel/mango drink 990 gr.   0,60
Friteslijn remia 105 ml.   0,09
Chilisaus 105 ml.   0,12
——
Subtotaal: 3,98
Totaalprijs 3,98
Totaalprijs per menu 3,98
Verkoopprijs per menu 10,95

Bereidingswijze:

Frituur de snack even en bereid ze verder op de bakplaat.

Frituur de aardappelrösti.

Serveer het menu met verse fruitsalade & multivitaminedrank.