artikel

Michel Prinsen: Little Italy

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,10 Perenijs 0,05 Appelijs 0,05 10 cl. slagroom 0,10 10 cl. appelsaus 0,05 15 gr. frambozen 0,25 ——- Subtotaal: 0,60 Personeelskosten 0,68 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten Totaalprijs 1,28 Brutowinstmarge 275% Verkoopprijs 3,50 Bereidingswijze: Gebruik een coupe in de vorm van een steelpannetje. Verdeel hierin […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,10
Perenijs 0,05
Appelijs 0,05
10 cl. slagroom 0,10
10 cl. appelsaus 0,05
15 gr. frambozen 0,25
——-
Subtotaal: 0,60

Personeelskosten

0,68

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten

Totaalprijs 1,28
Brutowinstmarge 275%
Verkoopprijs 3,50

Bereidingswijze:

Gebruik een coupe in de vorm van een steelpannetje. Verdeel

hierin de drie ijssoorten. Decoreer de coupe met slagroom,

verse frambozen en frisse appelsaus.