artikel

Misset Catering

Horeca

Misset Catering Misset Catering richt zich nu nog duidelijker op de brede beroepsgroep professionele cateraars (contract-, zorg- en partycatering). Op groter formaat met een heldere uitstraling. Met vernieuwde rubrieken. Met meer aandacht voor management en marktontwikkelingen. Met onmisbare vakinformatie. Geschreven door vakmensen met een groot cateringhart en oog voor de mens achter de cateraar. Misset […]

Misset Catering

Misset Catering richt zich nu nog duidelijker op de brede beroepsgroep professionele cateraars (contract-, zorg- en partycatering). Op groter formaat met een heldere uitstraling. Met vernieuwde rubrieken. Met meer aandacht voor management en marktontwikkelingen. Met onmisbare vakinformatie. Geschreven door vakmensen met een groot cateringhart en oog voor de mens achter de cateraar.

Misset Catering nieuwsbrief

Deze extra nieuwsservice van Misset Catering verschijnt iedere twee weken. Meld u hier aan en u blijft op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de branche.

Doelgroep

Iedereen die gepassioneerd belangstellend is in cateringconcepten voor bedrijfsleven, zorg en evenementen.

Oplage

5.500 exemplaren

Verschijndata

1 (24 februari) Thema: Soep en sauzen

2 (7 april) Zuivel en maaltijden

3 (19 mei) Hygiëne

4 (30 juni) Snacks en borrelgarnituur

5 (22 september) Brood en beleg

6 (3 november) Keukeninriching

7 (1 december) Misset Catering Dossier

Abonnement

Neem nu een abonnement op de vernieuwde Misset Catering met 25% korting. Bent u tevens Misset Horeca abonnee? Dan krijgt u maar liefst 50% korting!Bel 0314-358358 of kijk of meld u hier aan.

Adverteren

Bel voor meer informatie over de communicatiemogelijkheden in Misset Catering naar 0314-349337 of mail naar verkoop.horeca@reedbusiness.nl