artikel

Nick Castricum: geZonde Zonde

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 1 broodje Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs Beschuitbollen 10 stuks 0,20 2,00 Appel gepoft in partjes 1 stuk 0,15 0,15 Shiso leaves green/purper julienne 5 stuks 0,15 0,75 Eigen vlees-cocktailsalade met* 350 gr. 10,00 3,50 Duindoornbessen elixir 25 gr. 32,00 0,80 Olijfolie extra vergin 20 gr. 12,00 0,25 Rauwe bloemkool geraspt 100 […]

Samenstelling prijscalculatie voor 1 broodje
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Beschuitbollen 10 stuks 0,20 2,00
Appel gepoft in partjes 1 stuk 0,15 0,15
Shiso leaves green/purper julienne 5 stuks 0,15 0,75
Eigen vlees-cocktailsalade met* 350 gr. 10,00 3,50
Duindoornbessen elixir 25 gr. 32,00 0,80
Olijfolie extra vergin 20 gr. 12,00 0,25
Rauwe bloemkool geraspt 100 gr. 1,00 0,10
Hüttenkäse 125 gr. 4,00 0,50
Roggebrood kruim 100 gr. 0,20 0,02
Pijnboompitten geroosterd 100 gr. 14,00 1,40
Jelly van groene appelpuree 100 gr. 5,00 0,50
Gerookte ganzeborst-rolletjes 250 gr. 26,75 6,69
  ——-
Totaal inkoopprijs     16,66
Totaalprijs per broodje 1,67
Verkoopprijs per broodje 5,25

Bereidingswijze:

Maak de cocktailsalade door devlees-cocktailsalade, de duindoornbessen elixer,

de hüttenkäse, de rauwe bloemkool en de olijfolie met elkaar te mengen. Garneer in volgorde

de rest van de ingrediënten op de beschuitbodem. Haal een disk uit het kapje. Laat de ganze-

rolletjes uitsteken. Garneer met shiso en appelpartjes.