artikel

P-King

Horeca

(recept voor tien broodjes) Voorbereiding: Breng 60 cc azijn met 30 gr basterdsuiker, 10 gr verse gember en 0,5 gr kurkuma aan de kook. Giet dit mengel over 300 gr komkommerblokjes. Laat dit afkoelen. Confijt 10 halve pepers met een scheutje olijfolie in de oven. Marineer 800 gr kippendijvlees zonder bot met een mengsel van […]

(recept voor tien broodjes)

Voorbereiding:

Breng 60 cc azijn met 30 gr basterdsuiker, 10 gr verse gember en 0,5 gr kurkuma aan de kook. Giet dit mengel over 300 gr komkommerblokjes. Laat dit afkoelen. Confijt 10 halve pepers met een scheutje olijfolie in de oven. Marineer 800 gr kippendijvlees zonder bot met een mengsel van 10 cc sesamolie, 15 gr 5-spicekruiden en 60 cc hoi-sinsaus. Bak dit gaar in de oven. Blancheer 200 gr Chinese kool kort.

Opbouw broodjes: Bak kool en kip kort af. Beleg 10 harde broodjes (pain sandwich) achtereenvolgens met de kool, het komkommermengsel en de kip. Afgarneren met 20 gr sesamzaadjes en de halve pepers.

Kostprijs per broodje: €1,30

Verkoopprijs per broodje: €5,25

Tenzij anders vermeld, betreft het de receptuur voor één broodje. De kost- en verkoopprijs zijn per stuk en inclusief BTW. Specificatie recepten en overige informatie volgens opgave deelnemers.