artikel

Paul de Jong: De Drie Zaligheden

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,11 Yoghurtijs 0,30 Pistache-ijs 0,15 10 cl. saus 0,22 20 gr. rode bessen 0,30 2 oublie-rolletjes, suikergalette 0,25 ——- Subtotaal: 1,33 Personeelskosten 0,51 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten Totaalprijs 1,84 Brutowinstmarge 82% Verkoopprijs 7,75 Bereidingswijze: Maak een koud bord op met drie taartjes. 1 bol […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,11
Yoghurtijs 0,30
Pistache-ijs 0,15
10 cl. saus 0,22
20 gr. rode bessen 0,30
2 oublie-rolletjes, suikergalette 0,25
——-
Subtotaal: 1,33

Personeelskosten

0,51

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten

Totaalprijs 1,84
Brutowinstmarge 82%
Verkoopprijs 7,75

Bereidingswijze:

Maak een koud bord op met drie taartjes. 1 bol frambozenijs,

1 bol yoghurtijs, 1 bol pistacheijs. Garneer het bord en de taartjes

af met saus, zoetwaren, vruchten en koekjes.