artikel

Peter van Uden: Baston à la Italiënne

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 1 menu
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Nekken 150 gr. 3,50 0,53
Wortelbolletjes 45 gr. 2,45 0,11
Krielaardappels 60 gr. 1,99 0,12
Champignons 60 gr. 4,00 0,24
Tomaatbasilicumsaus 90 ml. 2,99 0,27
Pastasalade 150 gr. 1,76 0,26
Beslag 60 gr. 1,76 0,11
——
Subtotaal: 2,13

 

Totaalprijs 2,13
Totaalprijs per menu 2,13
Verkoopprijs per menu 6,95

Bereidingswijze:

Verwarm de reepjes vlees en de tomaatbasilicumsaus in de magnetron.

Frituur de spiezen. Dresseer de ingrediënten op het bord en garneer het af.