artikel

Picknick

Horeca

Bereidingswijze: Maak een mengsel van wat sourcream, sinaasappelmarmelade, cayunkruiden en gehakte macadamianoten. Besmeer hiermee een helft van een opengesneden maisbol. Hierop eikebladsla en dunne schijfjes komkommer en appel. Dan een bolletje filet-americain (gemaakt van magere ossenworst, sourcream en ketchup). Andere broodhelft besmeren met mengsel van sourcream en cornflakes en dit op de filet leggen. Bol […]

Bereidingswijze:

Maak een mengsel van wat sourcream, sinaasappelmarmelade, cayunkruiden en gehakte macadamianoten. Besmeer hiermee een helft van een opengesneden maisbol. Hierop eikebladsla en dunne schijfjes komkommer en appel. Dan een bolletje filet-americain (gemaakt van magere ossenworst, sourcream en ketchup). Andere broodhelft besmeren met mengsel van sourcream en cornflakes en dit op de filet leggen. Bol omringen met staafjes applewood-kaas met whisky

Kostprijs: €2,08

Verkoopprijs: €4,90

Tenzij anders vermeld, betreft het de receptuur voor één broodje. De kost- en verkoopprijs zijn per stuk en inclusief BTW. Specificatie recepten en overige informatie volgens opgave deelnemers.