artikel

Piet de Waal: Peuleschil

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Milano broodjes 10 stuks 0,45 4,50
Maïskolfjes 15 stuks 0,05 0,75
Rode paprika 2 stuks 0,60 1,20
Dowerwten 900 gr. 0.91 0,82
Becel margarine 100 gr. 2,81 0,28
Citroensap 10 gr. 0.34 0,00
Zout 20 gr. 0.50 0,01
Shisho mix 100 gr. 5,40 0,54
Wortel 100 gr. 2,49 0,25
Lollo rosso 150 gr. 3,56 0,53
Sambal 40 gr. 4,77 0,19
Mosterd 30 gr. 2,56 0,08
      ——-
Totale inkoopprijs     9,15
     

 

Totale inkoopprijs inclusief arbeid   9,15

 

Totaalprijs per broodje 1,45

 

Verkoopprijs per broodje 2,50

Bereidingswijze:

- Stoom de doperwten 5 minuten, bak de broodjes af.

- Meng de doperwten met becel, sambal, citroensap, mosterd en zout in de magimix.

- Doe het mengsel in een spuitzak.

- Snijd de broodjes open en spuit het mengsel op de broodjes.

- Garneer af met wortel, paprika, shisho, maïs en lollo rosso.