artikel

Remco Heppener: El Greco

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs Meergranenbol 10 stuks 0,27 2,70 Waterkers 1 struikje 1,05 0,79 Gepofte aubergine 800 gram 3,13 2,50 Gestoofde lamspoulet 600 gram 6,62 3,97 Bechamelsaus met parmezaan 400 gram 1,13 0,45 Pompoenpickels 200 gram 0,51 0,10 Parmezaanse kaas 40 gram 12,94 0,52   ——- Totale inkoopprijs 11,04 […]

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Meergranenbol 10 stuks 0,27 2,70
Waterkers 1 struikje 1,05 0,79
Gepofte aubergine 800 gram 3,13 2,50
Gestoofde lamspoulet 600 gram 6,62 3,97
Bechamelsaus met parmezaan 400 gram 1,13 0,45
Pompoenpickels 200 gram 0,51 0,10
Parmezaanse kaas 40 gram 12,94 0,52
  ——-
Totale inkoopprijs 11,04
Totaalprijs per broodje 1,10
Verkoopprijs per broodje 4,50

Bereidingswijze:

Snijd het kapje van de meergranenbol en hol hem uit. Verkruimel het broodkruim

en meng het door het lamsstoofvlees. Vul het brood in lagen met aubergine, vlees, aubergine,

bechamel en parmezaan. Bak het brood in drie minuten af op 230º. Garneer het brood met

waterkers en pompoenpickles.