artikel

Remco Koster: Good & Crispy

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs Palisadebrood (Carl Siegert) 20 x 30 gram 4,60 4,60 Serranoham (oven gedroogd) 10 à 15 gram 19,00 2,85 Kaaswafels pecorino 10 à 15 gram 18,75 0,94 Rode uiencompote met perenstroop 100 gram 10,00 1,00 Rucola 50 gram 20,00 1,00 Mosterdcress 2 bakjes 9,00 1,80 Mascarpone […]

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Palisadebrood (Carl Siegert) 20 x 30 gram 4,60 4,60
Serranoham (oven gedroogd) 10 à 15 gram 19,00 2,85
Kaaswafels pecorino 10 à 15 gram 18,75 0,94
Rode uiencompote met perenstroop 100 gram 10,00 1,00
Rucola 50 gram 20,00 1,00
Mosterdcress 2 bakjes 9,00 1,80
Mascarpone 150 gram 8,00 1,20
Peper en zout naar smaak 1,00 0,01
      ——-
Totaal inkoopprijs     13,40
Totaalprijs per broodje 1,34
Verkoopprijs per broodje 1,96

Bereidingswijze:

Bak het brood af. Besmeer 20 sneetjes met mascarpone, breng op smaak

met peper en zout. Bestrooi de gewassen rucola en uiencompote met mosterdcress.

Vouw de serranoham en de kaaswaffel samen en prik er een cocktailprikker door.