artikel

Roland Biermans: Don Camillo

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 1 broodje Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs Notenciabatta 10 stuks 0,37 3,70 Eikenbladsla Halve krop 0,75 0,38 Val-dieu 1,5 1,90 2,85 Apel 220 gram 1,50 0,33 Trostomaat 10 takjes 0,62 6,20 Hooiham 400 gram 17,34 6,93 Balsamicoazijn 250 ml. 1,75 0,87 Appelstroop 250 gram 0,99 0,49   ——- Totaal inkoopprijs     […]

Samenstelling prijscalculatie voor 1 broodje
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Notenciabatta 10 stuks 0,37 3,70
Eikenbladsla Halve krop 0,75 0,38
Val-dieu 1,5 1,90 2,85
Apel 220 gram 1,50 0,33
Trostomaat 10 takjes 0,62 6,20
Hooiham 400 gram 17,34 6,93
Balsamicoazijn 250 ml. 1,75 0,87
Appelstroop 250 gram 0,99 0,49
  ——-
Totaal inkoopprijs     21,75
Totaalprijs per broodje 2,17
Verkoopprijs per broodje 2,80

Bereidingswijze:

Halveer de ciabatta. Beleg deze met de sla, daarop de hap en daarop de val-dieu.

Dresseer hierop het ingekookte mengsel van balsamico en stroop. Garneer af

met gehakte appel en noot.