artikel

Roll-Up

Horeca

Bereidingswijze: Snijd bleekselderij, paprika en lenteuitjes julienne en maak dit aan met mosterdmayonaise. Snijd een wit en een bruin casinobrood zonder korst in lange dunne plakken. Besmeer een bruine boterham dun met mosterd en leg hierop wat gemengde sla. Hierop een witte boterham en besmeer ook deze dun met mosterd. Beleg dit met dunne plakjes […]

Bereidingswijze:

Snijd bleekselderij, paprika en lenteuitjes julienne en maak dit aan met mosterdmayonaise. Snijd een wit en een bruin casinobrood zonder korst in lange dunne plakken. Besmeer een bruine boterham dun met mosterd en leg hierop wat gemengde sla. Hierop een witte boterham en besmeer ook deze dun met mosterd. Beleg dit met dunne plakjes Zeeuws spek, gemengde sla, tuinkers en de aangemaakte groente.

Rol het brood zorgvuldig op tot een wrap. Snijd deze op een derde recht doormidden en plaats de kleinste helft rechtop op een bord. Doe de tweede helft in een ronde vorm. Zet ook deze op het bord en strooi er wat zout en peper uit de molen overheen.

Kostprijs: €1,33

Verkoopprijs: €3,95

Tenzij anders vermeld, betreft het de receptuur voor één broodje. De kost- en verkoopprijs zijn per stuk en inclusief BTW. Specificatie recepten en overige informatie volgens opgave deelnemers.