artikel

Sander Kriek: Volle naan

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Naanbrood 10 stuks 1,00 10,00
Ei 5 stuks 0,10 0,50
Paprika 1 stuks 0,50 0,50
Wilde spinazie 500 gr. 3,75 1,88
Zoute cashewnoten 100 gr. 7,50 0,75
Feta kaas 400 gr. 10,50 4,20
Kerriepoeder 50 gr. 2,50 0,13
Kokos 50 gr. 2,50 0,13
Ui 50 gr. 0,65 0,03
Knoflook 50 gr. 0,75 0,04
Olijfolie 50 ml. 4,50 0,23
——-
Totale inkoopprijs 18.37
Totale inkoopprijs inclusief arbeid 22,47
Totaalprijs per broodje 2,25
Verkoopprijs per broodje 5,95

Bereidingswijze:

- Bak de naanbroden af in de oven.

- Bak de ui en knoflook op in olijfolie, voeg spinazie toe en laat het slinken.

- Voeg de feta, de cashewnoten, de kerrie en kokos en het ei toe.

- Garneer het mengsel op de naanbroden, strooi er paprika overheen.