artikel

Sandor Zaalberg: De Kilometer Vreter

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Kilometervreter 10 st. 0,38 per st. 3,82
Gebraden kiprollade 500 gr. 11,59/kg. 5,80
Crème fraiche 1 bekertje 0,79 per bek. 0,79

Preischeuten

½ bakje 0,80 per bakje 0,40

Rode uien compote

250 gr. 0,89 0,89

Uitgeb. katenspek

10 plakjes 0,18 per plakje 1,80

Totaal:

14,39

Peper en zout

0,25
——-
Subtotaal: 14,64

Personeelskosten (0,167 uur / 16,00)

2,67
Totaalprijs 17,31
Totaalprijs per broodje 1,73
Verkoopprijs per broodje 2,29

Bereidingswijze

- Broodjes opensnijden

- Kiprollade erop leggen

- Kapjes insmeren met crème fraiche

- Notensla op het broodje leggen

- Afgarneren met uiencompote en uitgebakken spek

Benodigde apparatuur:

snijplank, mes en snijmachine voor rollade.