artikel

Sandor Zaalberg: Het Cafenotecaatje

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 10 broodjes
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Focaccia 10 stuks 0,40 4,00
Diversen 10 0,20 2,00
Parelhoenterrine 600 gr. 15,00 9,00
Romanosla 50 gr. 8,95 0,45
Gerfrituurde spaghettini 100 gr. 3,00 0,30
Cherrytomaatjes 100 gr. 9,00 0,90
Piccollini 100 gr. 13,50 1,35
Basilicum 30 gr. 16,50 0,50
Uiencompote 100 gr. 6,50 0,65
      ——-
Totale inkoopprijs     19,14
     

 

Totale inkoopprijs inclusief arbeid   19,14

 

Totaalprijs per broodje 1,91

 

Verkoopprijs per broodje 3,25

Bereidingswijze:

- Bak de focaccia af en snijd ze open.

- Gril ze met knoflook/truffelolie

- Beleg de broodjes met de sla, paté en uiencompote.

- Garneer de broodjes met de overige ingrediënten.