artikel

Sandra Paulus: Romantic Dream

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,36 Citroenijs 0,16 Witte chocolademousse 0,15 50 gr. frambozen 0,40 ——- Subtotaal: 1,07 Personeelskosten 0,34 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 1 minuut Totaalprijs 1,41 Brutowinstmarge 75% Verkoopprijs 4,50 Bereidingswijze: Maak van het frambozenijs en het citroenijs kleine bolletjes. Schep deze kleine bolletjes in een couope. Drapeer bovenop […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,36
Citroenijs 0,16
Witte chocolademousse 0,15
50 gr. frambozen 0,40
——-
Subtotaal: 1,07

Personeelskosten

0,34

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 1 minuut

Totaalprijs 1,41
Brutowinstmarge 75%
Verkoopprijs 4,50

Bereidingswijze:

Maak van het frambozenijs en het citroenijs kleine bolletjes.

Schep deze kleine bolletjes in een couope. Drapeer bovenop

de bolletjes ijs witte chocolade mousse. Garneer af met

frambozen.