artikel

Sandra Paulus: Romantic Dream

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,36 Citroenijs 0,16 Witte chocolademousse 0,15 50 gr. frambozen 0,40 ——- Subtotaal: 1,07 Personeelskosten 0,34 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 1 minuut Totaalprijs 1,41 Brutowinstmarge 75% Verkoopprijs 4,50 Bereidingswijze: Maak van het frambozenijs en het citroenijs kleine bolletjes. Schep deze kleine bolletjes in een couope. Drapeer bovenop […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,36
Citroenijs 0,16
Witte chocolademousse 0,15
50 gr. frambozen 0,40
——-
Subtotaal: 1,07

Personeelskosten

0,34

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 1 minuut

Totaalprijs 1,41
Brutowinstmarge 75%
Verkoopprijs 4,50

Bereidingswijze:

Maak van het frambozenijs en het citroenijs kleine bolletjes.

Schep deze kleine bolletjes in een couope. Drapeer bovenop

de bolletjes ijs witte chocolade mousse. Garneer af met

frambozen.

Reageer op dit artikel