artikel

Schema hartige coulis

Horeca

De hartige coulis / I Vruchtencoulis/Coulis de Fruits Schaal- en schelpdierencoulis/ Coulis de croustaces bijvoorbeeld kreeft Groentecoulis/Coulis de lègumes bijvoorbeeld tomaten Bramen pureren Mirepoix + fijngehakte soepkreeften Ui + knoflook aanfruiten Vruchtenpuree reduceren Afblussen met cognac/armagnac Tomaten toevoegen ‘Passende fond toevoegen Visfond + tomaten en witte wijn toevoegen Reduceren Reduceren Reduceren M.vb.v. staafmixer pureren Eventueel […]

De hartige coulis

/

I

Vruchtencoulis/Coulis de Fruits

Schaal- en schelpdierencoulis/

Coulis de croustaces


bijvoorbeeld kreeft

Groentecoulis/Coulis de lègumes

bijvoorbeeld tomaten

Bramen pureren Mirepoix + fijngehakte soepkreeften Ui + knoflook aanfruiten
Vruchtenpuree

reduceren
Afblussen met cognac/armagnac Tomaten toevoegen
‘Passende fond

toevoegen
Visfond + tomaten en witte wijn toevoegen Reduceren
Reduceren Reduceren M.vb.v. staafmixer pureren
Eventueel passeren Passeren Groentefond toevoegen
Peper en zout Room/crème fraîche, peper en zout Passeren

Peper en zout