artikel

Schuitje Varen

Horeca

Wit puntje opensnijden, uithollen en verwarmen. Laten afkoelen, zodat er een hard korstje ontstaat. Pan vullen met warm water en hierin zeekraal, bosui, zeevruchten, wilde spinazie, geraspte kaas, witte wijnsaus en venkelzaad. Even goed doorroeren en wat peper toevoegen. Broodje vullen met zeevruchtenragout en circa 4 minuten afbakken. Intussen glasnoedels afbakken in archideolie. Noedels bestrooien […]

Wit puntje opensnijden, uithollen en verwarmen. Laten afkoelen, zodat er een hard korstje ontstaat. Pan vullen met warm water en hierin zeekraal, bosui, zeevruchten, wilde spinazie, geraspte kaas, witte wijnsaus en venkelzaad. Even goed doorroeren en wat peper toevoegen. Broodje vullen met zeevruchtenragout en circa 4 minuten afbakken. Intussen glasnoedels afbakken in archideolie. Noedels bestrooien met peper en broodje hiermee afgarneren.

Kostprijs: €1,95

Verkoopprijs: €4,65