artikel

Smokie

Horeca

Bereidingswijze: Snijd een witte mini-baguette open. Beleg dit achtereenvolgens met 50 gr gerookte rundvleescarpaccio, 25 gr gemengde sla, 30 gr tomatenpartjes, een plakje rookspek en een plakje gemberkaas. Maak het af met wat geraspte appel, gemengde kruiden en dressing naar keuze en wat pijnboompitten. Kostprijs: €2,03 Verkoopprijs: €4,95 Tenzij anders vermeld, betreft het de receptuur […]

Bereidingswijze:

Snijd een witte mini-baguette open. Beleg dit achtereenvolgens met 50 gr gerookte rundvleescarpaccio, 25 gr gemengde sla, 30 gr tomatenpartjes, een plakje rookspek en een plakje gemberkaas. Maak het af met wat geraspte appel, gemengde kruiden en dressing naar keuze en wat pijnboompitten.

Kostprijs: €2,03

Verkoopprijs: €4,95

Tenzij anders vermeld, betreft het de receptuur voor één broodje. De kost- en verkoopprijs zijn per stuk en inclusief BTW. Specificatie recepten en overige informatie volgens opgave deelnemers.