artikel

Soep, soep en nog eens soep met veel variatie-ideeën

Horeca

Uw gasten willen sprankelende gerechten op hun bord. Dat effect bereikt u door te variëren met bestaande smaken en de juiste bijgerechten. Gebruik de conveniencesoep als basis en varieer vervolgens naar hartelust. Breng de soepen waar nodig op smaak met zout en peper. Maak nu uw keuze uit 15 ideeën.

Hollandse erwtensoep

Voeg plakjes rookworst, aangebakken spek en fijngehakte bleekselderij toe aan erwtensoep. Serveer met roggebrood belegd met katenspek.

Bospaddestoelensoep

Voeg stukjes gebakken eendenborst en lente-uitjes toe aan bospaddestoelensoep. Serveer met driehoekjes vers donker brood en een knoflookmayonaise.

Tomaatpompoensoep

Voeg gare gepureerde pompoen, tijm, Parmezaanse kaas en gerookte ham toe aan tomatensoep. Serveer met knapperige foccacia belegd met tapenade.

Thaise kippensoep

Voeg sambal, gesneden oesterzwammen, kokos en koriander toe aan heldere kippensoep. Serveer met kroepoek.

Parijse uiensoep

Voeg bieslook en fijne spekreepjes toe aan uiensoep. Serveer met kaas gegratineerd stokbrood.

Franse mosterdsoep

Voeg Provençaalse kruiden, kipreepjes en prei toe aan mosterdsoep. Serveer stokbrood en kruidenkaas.

Toscaanse tomatensoep

Voeg gegaarde fusilli, paprikajulienne en Italiaanse kruiden toe aan tomatensoep. Serveer met brood en pesto.

Kerriekokossoep

Voeg paprikajulienne, lente-uitjes, kerriepoeder, kokosmelk en gekookte rijst toe aan basisroomsoep. Serveer met Indiaans brood.

Doperwtensoep

Voeg gebakken ontbijtspekblokjes, gepureerde gare doperwten en fijngesneden mint toe aan basisroomsoep. Serveer met roggebrood met oude kaas.

Maïssoep

Voeg maiskorrels en fijngesneden rode peper toe aan basisroomsoep. Serveer met tortillachips.

Kippenroomsoep

Voeg een gare in stukjes gesneden aardappel, reepjes kipfilet, verse kruidige roomkaas en fijngehakte bieslook toe aan kippensoep. Serveer met stokbrood met roomkaas.

Pindasoep

Voeg bamigroenten, pindakaas, ketjap en sambal toe aan kippensoep. Serveer met seroendeng en kroepoek.

Zuurkoolsoep

Voeg een gare in stukjes gesneden aardappel, plakjes rookworst, gekookte zuurkool en room toe aan kippensoep. Serveer met plakjes rookworst.

Pestobouillon

Voeg in stukken gesneden tomaten, groene pesto en spinazie toe aan rundvleesbouillon. Serveer met bruin brood en tapenade.

Sinaasappeltomatensoep

Voeg sinaasappelsap, fijngesneden gember, gembersiroop, kerriepoeder en blokjes ontvelde sinaasappel toe aan tomatensoep. Serveer met puntjes krokant witbrood.