artikel

Tim Venema: Salmone Verdi

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 salades Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs Salademix 300 gram 0,10 0,30 Zalmfilets 15 stuks 0,30 4,50 Witlof 2 stuks 0,08 0,16 Olijven 18 stuks 0,04 0,72 Croutons 75 gram 0,10 0,30 Balsamicodressing 45 ml 0,10 0,30   —— Subtotaal: 6,28 Totaalprijs 6,28 Totaalprijs per salade 2,09 Verkoopprijs per salade 5,45 Bereidingswijze: […]

Samenstelling prijscalculatie voor 3 salades
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Salademix 300 gram 0,10 0,30
Zalmfilets 15 stuks 0,30 4,50
Witlof 2 stuks 0,08 0,16
Olijven 18 stuks 0,04 0,72
Croutons 75 gram 0,10 0,30
Balsamicodressing 45 ml 0,10 0,30
  ——
Subtotaal: 6,28
Totaalprijs 6,28
Totaalprijs per salade 2,09
Verkoopprijs per salade 5,45

Bereidingswijze:

Dresseer de salade in het midden van het bord. Verdeel de dressing

over de salade. Voeg de olijven en de croutons aan de salade toe.

Verdeel de witlof in een stervorm langs de salade. Rol de zalmfilets

op tot bloem en steek deze tussen de witlof. Giet een klein beetje

balsamico-dressing in de witlof.