artikel

Tips voor de lekkerste filterkoffie

Horeca

  • Gebruik een schone glazen kan of koffiecontainer
  • Spoel vóór gebruik de glazen kan met heet water
  • Verwarm de koffiecontainer alvast voor
  • Gebruik vers, koud water. Geen water uit een boiler of geiser
  • Na het zetten de koffie in de glazen kan altijd doorroeren en de koffie in de

        koffiecontainer altijd doorschenken
  • Vergeet niet het kopje te verwarmen voordat u de koffie inschenkt
  • Bewaar gezette koffie altijd in een thermoskan. Zo blijft de koffie goed op

        temperatuur en kan er geen zuurstof bij
  • Na het gebruik de glazen kan of koffiecontainer goed wassen met heet water,

        nooit met zeep of afwasmiddel. Zet de glazen kan weg, afgevuld met koud

        water
  • Ontkalk regelmatig de machine met de daarvoor bestemde middelen
  • Bewaar gemalen koffie in een luchtdichte voorraadbus. Maak deze regelmatig

        schoon