artikel

Tom Vaessen: Campania

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs 1 bol citroenijs 0,12 1 bol mango-ijs 0,12 1 bol frambozenijs 0,12 Toefje slagroom 0,14 50 gr. frambozen 0,40 mango-partjes 0,35 ——- Subtotaal: 1,25 Personeelskosten 0,34 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 1 minuut Totaalprijs 1,59 Brutowinstmarge 73% Verkoopprijs 4,95 Bereidingswijze: Schep in een coupe een bol citroenijs, een […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
1 bol citroenijs 0,12
1 bol mango-ijs 0,12
1 bol frambozenijs 0,12
Toefje slagroom 0,14
50 gr. frambozen 0,40
mango-partjes 0,35
——-
Subtotaal: 1,25

Personeelskosten

0,34

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 1 minuut

Totaalprijs 1,59
Brutowinstmarge 73%
Verkoopprijs 4,95

Bereidingswijze:

Schep in een coupe een bol citroenijs, een bol mango-ijs en een bol

frambozenijs. Plaats bovenop het ijs een toefje slagroom. Garneer

de coupe vervolgens af met 50 gram frambozen, enkele mango-

partjes en een suikerfantasie.