artikel

Verrukkelijk Duet

Horeca

Broodje (Vienoise naturel) afbakken en doormidden snijden. Een helft besmeren met roomkaas en daarop wat krabsalade. Gamba’s (2 stuks), zeewolf (30 gr) stukjes crabstick (20 gr) uiringen, rode pesto (6 gr.), knoflook (5 gr) en artisjokken (5 gr) roerbakken in olijfolie. Hiermee andere helft broodje beleggen. Beide helften naast elkaar op bord leggen en afgarneren […]

Broodje (Vienoise naturel) afbakken en doormidden snijden. Een helft besmeren met roomkaas en daarop wat krabsalade. Gamba’s (2 stuks), zeewolf (30 gr) stukjes crabstick (20 gr) uiringen, rode pesto (6 gr.), knoflook (5 gr) en artisjokken (5 gr) roerbakken in olijfolie. Hiermee andere helft broodje beleggen. Beide helften naast elkaar op bord leggen en afgarneren met bosje verse kruidenmix.

Kostprijs: €1,63

Verkoopprijs: €4,50