artikel

Verschillende vormen

Horeca

function win(fileName) { myFloater = window.open(”,’myWindow’,’scrollbars=yes,status=no,width=300,height=350′) myFloater.location.href = fileName;}

Werving en selectie

U bespaart tijd bij het werven en selecteren van nieuw personeel als u het uitbesteedt aan een werving- en selectiebureau of een uitzendbureau dat deze dienst aanbiedt. Vertel wat u wilt en het uitzendbureau zoekt en selecteert de juiste kandidaten. Uitzendbureaus zoeken in hun databanken, via hun relaties of door het plaatsen van advertenties.

Uitzenden

Ziektes en pieken overbrugt u met medewerkers die op uitzendbasis werken. Zo verhoogt u uw capaciteit tijdelijk zonder echt werkgever te zijn. Tijdelijke krachten zorgen meestal voor een frisse wind door het bedrijf. Daarentegen mag u niet verwachten dat ze direct een perfecte kennis van uw product fo dienst hebben.

Detachering

Hebt u behoefte aan tijdelijke ondersteuning bij een speciaal project of als gevolg van langdurige ziekte? Uitzendbureaus bieden de mogelijkheid om medewerkers op detacheringsbasis aan te bieden. De flexwerker krijgt een contract bij het uitzendbureau en treedt voor een vastgestelde termijn bij u in dienst. Het voordeel is dat het uitzendbureau zorgt voor de salarisuitbetaling, doorbetaling tijdens ziekte en het houden van evaluatie- en loopbaangesprekken. De risico’s liggen dus bij het uitzendbureau en niet bij u.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels