artikel

Vincent Oud: Houthakkers menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 1 menu
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Runderburger 1 stuk 0,34 0,34
Waldcornbol 1 stuk 0,16 0,16
Rauwkost Mexico 120 gr. 4,45 0,53
Lollo Bianco 25 gr. 5,45 0,14
Kruidenkaas 50 gr. 8,60 0,43
Rolspek 25 gr. 5,30 0,13
Jonge kaas 5 gr. 6,75 0,03
Crème fraîche 65 gr. 4,25 0,28
Curry aardappels 175 gr. 2,00 0,35
Ketchup 3 ml. 2,80 0,01
——
Subtotaal: 2,40
 
     
Totaalprijs 2,40
Totaalprijs per menu 2,40
Verkoopprijs per menu 7,50

Bereidingswijze:

Besmeer de waldcorn bol met kruidenkaas en beleg de bol met lollo bianco.

Besmeer de deksel van de bol met ketchup. Bak de hamburger, met daaroverheen

wat gesmolten kaas. Snijd het spek dun en frituur het. Bak de aardappel af

en frituur wat reepjes gesneden spek. Maak de salade op met de gefrituurde componenten.