artikel

Vriesruimtes

Horeca

Vriesruimtes verdelen we in: diepvriescellen Er zijn twee soorten diepvriescellen, namelijk de bouwkundige cellen (gemetseld) en de prefabcellen (demontabele cellen). Diepvriescellen zijn verkrijgbaar in groottes van 1,8 m³ tot 8,4 m³. De prijs varieert daarbij van € 5.000,- tot € 9.000,-. diepvrieskasten Er is in principe weinig of geen verschil tussen de werking van een […]

Vriesruimtes verdelen we in:

diepvriescellen

Er zijn twee soorten diepvriescellen, namelijk de bouwkundige cellen (gemetseld) en de prefabcellen (demontabele cellen). Diepvriescellen zijn verkrijgbaar in groottes van 1,8 m³ tot 8,4 m³. De prijs varieert daarbij van

€ 5.000,- tot € 9.000,-.

diepvrieskasten

Er is in principe weinig of geen verschil tussen de werking van een koelkast en een diepvrieskast, behalve de temperatuur natuurlijk. Diepvrieskasten zijn voor horecabedrijven verkrijgbaar van 400 tot 1.400 liter. De prijzen van kasten van 400 liter varieren van € 1.100,- tot € 3.300,-. Kasten van 1.400 liter varieren in prijs van € 4.400,- tot € 5.500,-. De isolatiedikte en de kwaliteit van de motor zijn bepalend voor de prijs.