artikel

Wat te doen bij hardlopers

Horeca

Kijk naar de prijselasticiteit Verhoog de prijs indien mogelijk. Verlies de prijzen van uw concurrenten niet uit het oog. Wijzig de positie op de menukaart Plaats de runners minder prominent op de kaart zodat de vraag beperkt blijft. Kijk naar mogelijkheden tot vermindering van de inslag Maak de productiekosten lagen door groter in te kopen. […]

Kijk naar de prijselasticiteit

Verhoog de prijs indien mogelijk. Verlies de prijzen van uw concurrenten niet uit het oog.

Wijzig de positie op de menukaart

Plaats de runners minder prominent op de kaart zodat de vraag beperkt blijft.

Kijk naar mogelijkheden tot vermindering van de inslag

Maak de productiekosten lagen door groter in te kopen. Bewaak wel de kwaliteit.

Vereenvoudig de productie

Kijk of u het gerecht met minder arbeid, dus goedkoper, kunt produceren.

Combineer met ‘winnaars’

Combineer bij het samenstellen van menu’s hardlopers met winnaars.

Wat te doen bij slapers?