artikel

Wat te doen bij winnaars

Horeca

Niets veranderen, niet experimenteren Het product voldoet aan de verwachtingen van de gast. Houd de huidige samenstelling van het product aan. Gasten waarderen veranderingen niet en dat kan leiden tot afname van de vraag. Standaardisering van het product Presenteer, portioneer en serveer hetzelfde om te komen tot een optimaal rendement. Verbeter de plaats op de […]

Niets veranderen, niet experimenteren

Het product voldoet aan de verwachtingen van de gast. Houd de huidige samenstelling van het product aan. Gasten waarderen veranderingen niet en dat kan leiden tot afname van de vraag.

Standaardisering van het product

Presenteer, portioneer en serveer hetzelfde om te komen tot een optimaal rendement.

Verbeter de plaats op de menukaart

Stimuleer de verkoop van deze producten meer door ze extra onder de aandacht te brengen op de menukaart.

Kijk naar de prijselasticiteit

Verbeter het rendement door het product hoger te prijzen. Wees echter voorzichtig.

Wat te doen bij hardlopers?