artikel

Wendy Hoogerwerf: Zoete Eva

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,05 Bosvruchtenijs 0,05 Zure room 0,10 50 cl. slagroom 0,15 10 cl. Frambozensaus 0,10 10 gr. honing 0,07 koekje, chocolaatje 0,15 5 stuks framboos 0,50 ——- Subtotaal: 1,17 Personeelskosten 0,68 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten Totaalprijs 1,85 Brutowinstmarge 72% Verkoopprijs 4,50 Bereidingswijze: Begin met een […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,05
Bosvruchtenijs 0,05
Zure room 0,10
50 cl. slagroom 0,15
10 cl. Frambozensaus 0,10
10 gr. honing 0,07
koekje, chocolaatje 0,15
5 stuks framboos 0,50
——-
Subtotaal: 1,17

Personeelskosten

0,68

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten

Totaalprijs 1,85
Brutowinstmarge 72%
Verkoopprijs 4,50

Bereidingswijze:

Begin met een beetje slagroom en frambozensaus onderin

de coupe. Doe daarop 3 bolletjes ijs. Vervolgens de fram-

bozen (in chocoladesaus gedoopt) eromheen leggen. Maak

het geheel af met een toef slagroom en warme honing.

Decoreer tenslotte de coupe met een koekje en chocolaatje.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels