artikel

Wendy Hoogerwerf: Zoete Eva

Horeca

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe Ingrediënt/Product Kostprijs Frambozenijs 0,05 Bosvruchtenijs 0,05 Zure room 0,10 50 cl. slagroom 0,15 10 cl. Frambozensaus 0,10 10 gr. honing 0,07 koekje, chocolaatje 0,15 5 stuks framboos 0,50 ——- Subtotaal: 1,17 Personeelskosten 0,68 Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten Totaalprijs 1,85 Brutowinstmarge 72% Verkoopprijs 4,50 Bereidingswijze: Begin met een […]

Samenstelling calculatie voor 1 ijscoupe
Ingrediënt/Product Kostprijs
Frambozenijs 0,05
Bosvruchtenijs 0,05
Zure room 0,10
50 cl. slagroom 0,15
10 cl. Frambozensaus 0,10
10 gr. honing 0,07
koekje, chocolaatje 0,15
5 stuks framboos 0,50
——-
Subtotaal: 1,17

Personeelskosten

0,68

Benodigde tijd voor 1 ijscoupe: 2 minuten

Totaalprijs 1,85
Brutowinstmarge 72%
Verkoopprijs 4,50

Bereidingswijze:

Begin met een beetje slagroom en frambozensaus onderin

de coupe. Doe daarop 3 bolletjes ijs. Vervolgens de fram-

bozen (in chocoladesaus gedoopt) eromheen leggen. Maak

het geheel af met een toef slagroom en warme honing.

Decoreer tenslotte de coupe met een koekje en chocolaatje.