artikel

Wesley Klein: Kindersalade

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 salades Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs Appel 1 stuk 0,25 0,25 Mandarijn 1,5 stuk 0,19 0,29 Appel 105 gr. 1,88 0,20 Rauwkost salade 375 gr. 2,59 0,97 Rozijnen 105 gr. 2,78 0,29 Mandarijnen 150 gr. 1,84 0,27 Snoepjes 15 gr. 1,56 0,02   —— Subtotaal: 2,29 Totaalprijs 2,29 Totaalprijs per salade […]

Samenstelling prijscalculatie voor 3 salades
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Appel 1 stuk 0,25 0,25
Mandarijn 1,5 stuk 0,19 0,29
Appel 105 gr. 1,88 0,20
Rauwkost salade 375 gr. 2,59 0,97
Rozijnen 105 gr. 2,78 0,29
Mandarijnen 150 gr. 1,84 0,27
Snoepjes 15 gr. 1,56 0,02
  ——
Subtotaal: 2,29
Totaalprijs 2,29
Totaalprijs per salade 0,76
Verkoopprijs per salade 2,05

Bereidingswijze:

Wel de rozijnen 1 nacht in siroop. Voeg ze vervolgens toe aan de gemengde rauwkost-

salade van Verhage. Snijd de appel in partjes, de manderijnen in partjes en voeg deze

fruitpartjes toe aan de salade. Dresseer de snoepjes eroverheen.