artikel

Yneke Postma: Donder en Bliksum

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 1 menu
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Dubbelfriss 3 stuks 1,04 3,12
Ei 4,5 stuks 0,15 0,68
Wit brood 120 gr. 1,35 0,16
Huzarensalade 450 gr. 2,10 0,95
Ragôut 450 gr. 2,10 0,95
Paneermeel 150 gr. 3,26 0,49
Komkommer 45 gr. 0,00 0,00
Sla 50 gr. 5,95 0,30
Satésaus 50 gr. 2,66 0,13
Tomaat 150 gr. 1,78 0,27
——
Subtotaal: 6,91
 
     
Totaalprijs 6,91
Totaalprijs per menu 2,30
Verkoopprijs per menu 6,25

Bereidingswijze:

Maak een eierbal volgend oud recept. Serveer het tezamen met een geroosterd

sneetje brood, huzarensalade met frisse garnering.