artikel

Yordi Lagendijk: Doorgestoken kip

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 1 menu
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Kipspies 3 stuks 1,00 3,00
Tropisch drankje 3 stuks 0,50 1,50
Rauwkost 3 stuks 0,25 0,75
Patat 525 gr. 1,00 0,53
Sojasaus 90 ml. 3,00 0,27
Fritessaus 75 ml. 1,00 0,08
Aardappelsalade 75 gr. 4,00 0,30
Cashewnoten 30 gr. 5,00 0,15
       
——
Subtotaal: 6,57
Totaalprijs 6,57
Totaalprijs per menu 2,19
Verkoopprijs per menu 7,50

Bereidingswijze:

Bak de kipspies af op de bakplaat.

Frituur de patat.

Dresseer de rauwkost en de aardappelsalade op het bord. Voeg de kipspies

en de patat toe. Serveer het drankje erbij.

Reageer op dit artikel