artikel

Yordi Lagendijk: Doorgestoken kip

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 1 menu
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Kipspies 3 stuks 1,00 3,00
Tropisch drankje 3 stuks 0,50 1,50
Rauwkost 3 stuks 0,25 0,75
Patat 525 gr. 1,00 0,53
Sojasaus 90 ml. 3,00 0,27
Fritessaus 75 ml. 1,00 0,08
Aardappelsalade 75 gr. 4,00 0,30
Cashewnoten 30 gr. 5,00 0,15
       
——
Subtotaal: 6,57
Totaalprijs 6,57
Totaalprijs per menu 2,19
Verkoopprijs per menu 7,50

Bereidingswijze:

Bak de kipspies af op de bakplaat.

Frituur de patat.

Dresseer de rauwkost en de aardappelsalade op het bord. Voeg de kipspies

en de patat toe. Serveer het drankje erbij.