artikel

Zorg ervoor dat alles geregeld is

Horeca

Regel alle administratieve zaken goed voordat de nieuwe medewerker op de eerste werkdag verschijnt. Meld hem onder meer aan bij een ziekenfonds en vul de loonbelastingverklaring in. Zo voorkomt u problemen in een later stadium.Gooi nieuwe collega’s niet meteen in het diepe, maar begeleid ze in het werkproces. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer. […]

Regel alle administratieve zaken goed voordat de nieuwe medewerker op de eerste werkdag verschijnt. Meld hem onder meer aan bij een ziekenfonds en vul de loonbelastingverklaring in. Zo voorkomt u problemen in een later stadium.Gooi nieuwe collega’s niet meteen in het diepe, maar begeleid ze in het werkproces. Dit draagt bij aan een positieve werksfeer. Communiceer ook duidelijk wat de huisregels binnen uw bedrijf zijn.

Wilt u alles weten over salaris, beloning en ontslag? Kijk dan ook eens bij onze collega’s van Zibb.nl/ondernemen. Daar vindt u bijvoorbeeld een handig salariscompas.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels