artikel

Ai Yu Li-Dena: Aruba Menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Kipstukjes Beckers 18 st. 0,26/st. 4,68
Rostirounds 15 st. 0,08/st. 1,20
Mousse 3 st. 0,18/st. 0,54
Chili saus 45 ml. 2,98/l. 0,13
Maissalade 300 gr. 3,00/kg. 0,90
Sla-garni 60 gr. 3,10/kg 0,19
Mini-ananas 30 gr. 5,50/kg 0,17
———
Subtotaal: 7,81

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 10,81
Totaalprijs per broodje 3,60
Verkoopprijs per broodje 7,95

Bereidingswijze:

- Frituur de rostirounds en de kipstukjes.

- Garneer het bord. Rangschik de gefrituurde producten op het bord.

- Garneer af met chilisaus.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef.