artikel

André Salemink: Kaas-Groenten Symfonie

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Kaas-Groentenschijf 3 st. 0,68/st. 2,04
Dressing 3 cupjes 0,12/cupje 0,36
Cherry-tomaatjes 3 st. 0,07/st. 0,21
Mini-krielaardappeltjes 600 gr. 2,34/kg. 1,40
Kruiden voor aardappels 20 gr. 9,43/kg. 0,19
Champignon-roomsaus 150 ml.. 1,40/l.. 0,21
Lollo Bianco 150 gr. 1,40/kg 0,21
Gemengde rauskostsalade 270 gr. 5,95/kg. 1,61
Verse garnering bosuitje/bieslook 20 gr. 7,95/kg. 0,16
Croutons 15 gr. 12,95/kg. 0,19
Beurre culinair 30 gr. 3,54/kg. 0,11
——-
Subtotaal: 6,61

Personeelskosten

1,63

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 8,25
Totaalprijs per broodje 2,75
Verkoopprijs per broodje 8,25

Bereidingswijze:

- Krielaadappeltjes voorbakken in pan en opwarmen in clima plus combi oven.

- Rauwkost voorsnijden.

- Kaas-groentenschijf frituren en op bord afgarneren.

Benodigde apparatuur:

Frituur, rational clima plus combi-oven,gasfornuis..