artikel

Barry Boerman: Veluws Wild Menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Loempiavellen  6 st. 0,05/st. 0,30
Wildzwijnsgehaktbal à 150 gr. 3 st. 1,18/st. 3,54
Eieren 3 st. 0,09/st. 0,27
Cranberrysaus 120 ml. 5,50/l. 0,66
Zuurkool 600 gr. 1,48/kg. 0,89
Aardappelpureepoeder 85 gr. 4,84/kg. 0,41
Ontbijtspek 100 gr. 3,95/kg. 0,40
Overige kruiden/paneer 30 gr. 10,00/kg 0,30
Garnering 100 gr. 4,50/kg 0,45
———-
Subtotaal: 7,22

Personeelskosten

3,50

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 20 minuten

Totaalprijs 10,72
Totaalprijs per broodje 3,57
Verkoopprijs per broodje 8,45

Bereidingswijze:

- Aardappelpureeballetjes bereiden en frituren.

- Loempia maken van de loempiavellen, de zuurkool en gefrituurde spek.Loempia 

  vervolgens frituren.

- Wildzwijnsgehakt braden, terugkoelen, vacumëren en per portie opwarmenin 

  magnetron.

- Cranberrysaus in pannetje au bain marie opwarmen.

Benodigde apparatuur:

Frituur, bain marie, steamer, magnetron.