artikel

Carin Veldkamp: Spaans Menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Kipburger 3 st. 0,63/st. 1,89
Reibenkoeken 6 st. 0,20/st. 1,20
Mousse 3 bakjes 0,18/bakje 0,54
Pommes du chef 300 gr. 0,90/kg. 0,27
Chorizoworst 60 gr. 3,60/kg 0,22
Cheddarkaas 120 gr. 4,00/kg 0,48
IJsbergsla 100 gr. 3,70/kg 0,37
Spaanse saus 90 ml.. 3,95/l. 0,36
Pasta salade 300 gr. 4,25/kg 1,28
———-
Subtotaal: 6,60

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 9,60
Totaalprijs per broodje 3,20
Verkoopprijs per broodje 6,95

Bereidingswijze:

- Kipburger en aardappelproducten frituren.

- Bord opmaken met het garnituur.

- Gefrituurde producten op het bord dresseren.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef.