artikel

Chi Shu Ho: Javaans menu

Horeca

Samenstelling prijscalculatie voor 3 menu’s
Product grams/st. prijs kg/st. kostprijs
Gevulde kippenbollen op stok 3 st. 0,69/st. 2,07
Rosti rounds 12 st. 0,08/st. 0,96
Mousse 3 bakjes 0,18/bakje 0,54
Sla garni 60 gr. 4,95/kg 0,30
Maissalade 375 gr. 3,00/kg 1,13
Satésaus 225 ml.. 1,77/l. 0,40
Taugé 75 gr. 1,28/kg 0,10
Geroosterde uitjes 30 gr. 4,38/kg 0,13
——–
Subtotaal: 5,62

Personeelskosten

3,00

Benodigde tijd voor 3 menu’s: 15 minuten

Totaalprijs 8,26
Totaalprijs per broodje 2,87
Verkoopprijs per broodje 5,95

Bereidingswijze:

- Kipbollen spies en rostirounds fritureren.

- Bord garneren met gefrituurde componenten.

- Afmaken met satésaus en andere garnituur.

Benodigde apparatuur:

Frituur, snijplank, keukenhandgereedschap,frietzeef en magnetron.